OUTLAST (Gameplay) - Bila Penakut Nak Jugak Main Game Nih?!

by - Wednesday, February 28, 2018

Assalamualaikum Guys! Kalau korang yang jenis mudah latah, jantung jenis timing lemah, better tengok gameplay nih dengan volume yang rendah sebab seriusly jumpscare dia macam haram! Hahaha

Video kali ini aku bermain game Outlast, yang dikategorikan sebagai game horror yang lain dari yang lain (level lagi tinggi). Jadi, macam biasa, aku walaupun sedikit penakut tapi kena gentle jugak, kena main jugak baru tahu tahap keseraman game ini macam mana. So without further a do, let's watch ma video! Enjoiceeeee!!




You May Also Like

0 Comments

Sebarang komen dan pandangan daripada anda adalah sangat- sangat dialukan. Namun, setiap komen yang mengandungi unsur lucah, link spamming atau komen yang mengaibkan, pihak admin tidak teragak - agak untuk membuang komen tersebut. Segala tindakan anda adalah tanggungjawab anda.