GOD OF WAR Malaysia (Part 1) - Welcome Boy

by - Tuesday, August 07, 2018


Assalamualaikum Hairangers!

Yeahhhhhh!! Akhirnya God of War 2018 telah keluar dan alhamdulilah dapat jugak aku merasa untuk bermain game God of War nih. First impression aku, sememangnya game ini dibuat dengan teliti. Tak macam dulu, just belasah monters dengan hayunan Blade of Chaos. Watak Kratos dalam game ini adalah seorang Ayah, dia sembunyi di Dunia Norse selepas kehancuran Olympus. Kalau ikutkan storyline nih, dia dah berkahwin dan mempunyai seorang anak iaitu Atreus.

Tak nak cakap banyak, better korang tengok gameplay God of War ini untuk kita sama - sama menyusuri perjalanan Kratos dan anaknya.


You May Also Like

0 Comments

Sebarang komen dan pandangan daripada anda adalah sangat- sangat dialukan. Namun, setiap komen yang mengandungi unsur lucah, link spamming atau komen yang mengaibkan, pihak admin tidak teragak - agak untuk membuang komen tersebut. Segala tindakan anda adalah tanggungjawab anda.