OUTLAST (Part 2) - Cari Suis Generator Tak Jumpa

by - Sunday, August 05, 2018

Assalamualaikum Hairangers!

Korang pernah tak main game Outlast nih? Hareyyy tuii! Seram gila weh! Gameplay Outlast yang part first pun dah merapu dah, ni part 2 pulak memang seram macam hanat! Lepas terserempak dengan makluk jadian tu, aku tak cakap banyak la memang nak keluar la dari hospital gila nih. Dah tu, si paderi tu pi tutup suis generator! Satu hal pulak aku nak pi cari balik suis generator tu.

Apa yang terjadi? Dapat ka aku cari kesemua suis dan on balik supaya aku dapat berambus keluar dari hospital nih? Let's find out! Hahaha

You May Also Like

0 Comments

Sebarang komen dan pandangan daripada anda adalah sangat- sangat dialukan. Namun, setiap komen yang mengandungi unsur lucah, link spamming atau komen yang mengaibkan, pihak admin tidak teragak - agak untuk membuang komen tersebut. Segala tindakan anda adalah tanggungjawab anda.